Οι χώροι μας

Άνετοι χώροι, μεγάλες φωτεινές αίθουσες & πολλή αγάπη για τα παιδιά...

Στον παιδικό στάθμό ΤΟΜ-ΤΟΜ, στην Ηλιούπολη, διαθέτουμε προσεγμένους χώρους, διαμορφωμένους με σκοπό να δημιουργούν οικεία και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.
  • 2 αυτόνομα ισόγεια κτίρια με ευρύχωρες, ευάερες & ευήλιες αίθουσες διδασκαλίας και δραστηριοτήτων
  • 3 εξωτερικοί προαύλιοι χώροι, σχεδιασμένοι με ασφαλείς προδιαγραφές, που διαθέτουν παιδική χαρά και πιστοποιημένα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες
  • ειδικός εσωτερικός χώρο ξεκούρασης, με κούνιες και κρεβατάκια

Οι εσωτερικού χώροι παιχνιδιού είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να μοιράζονται οι ηλικιακές ομάδες και τα παιδάκια να έχουν τον χώρο που χρειάζονται για να απολαύσουν τις δραστηριότητές μας. Οι χώροι υγιεινής του σχολείου μας καλύπτουν αναλογικά τις απαιτήσεις όλων των παιδιών, ενώ η απολύμανση και καθαριότητά τους είναι καθημερινή και τακτική.

Οι εσωτερικές μας αίθουσες, διαθέτουν πλήρη κάλυψη θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι, αντιμετωπίζουμε τις υψηλές θερμοκρασίες με κλιματιστικά τα οποία λειτουργούν καθ΄ υπόδειξη παιδιάτρου, ενώ συντηρούνται εξαιρετικά τακτικά και εντός των προβλεπόμενων προδιαγραφών.

Για να αισθάνονται τα παιδιά άνεση και οικειότητα στις αίθουσες, είναι σημαντικό το περιβάλλον που διαμορφώνεται να αντανακλά τα βιώματά τους και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για την εξέλιξή τους.
Πραγματικά διασκεδαστικές & εκπαιδευτικές στιγμές στους εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους τους σχολείου μας!
εσωτερικοί χώροι
Οι εσωτερικοί χώροι μάθησης και παιχνιδιού είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να μοιράζονται οι ηλικιακές ομάδες και τα παιδάκια να έχουν το χώρο και την άνεση που χρειάζονται για να απολαύσουν τις δραστηριότητές τους.
χώροι υγιεινής
Οι χώροι υγιεινής του σχολείου μας καλύπτουν αναλογικά τις απαιτήσεις όλων των παιδιών, ενώ η απολύμανση και καθαριότητά τους είναι καθημερινή και τακτική.
εσωτερικές αίθουσες
Οι εσωτερικές μας αίθουσες διαθέτουν πλήρη κάλυψη θέρμανσης με καλοριφέρ κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε τις υψηλές θερμοκρασίες με κλιματιστικά που συντηρούνται τακτικά και εντός των προβλεπόμενων προδιαγραφών.